Blog

Modele de tunsori pt par lung

Tunsorile pentru par Lung 2018 sunt caracterizate de mai multe starturi, cu ajutorul carora fiecare Tip de par se va privi deosebit de Frumos. Aici este inclusa si tunsoarea in SCARI, Cu treceri treptate. Daca nu va este frique sa va taiati Parul Lung, va recomandam sa atrageti atentia la wvncc originale ALE liniei de Jos a parului. Astfel, la Moda este taierea parului in V, precum si in Linie dreapta. Mai mult, tunsorile féminin cu tamplele rase 2018 sunt la foarte Mare cautare. Acestea va vor ajuta sa va reinnoiti look-UL, conferind o Nota de originalitate si individualitate. Tunsorile scurte 2018 sunt reprezentate de tunsoarea féminisina Pixie, Bob stilat, Care completeaza listele cu cele mai la Moda tunsori de cateva sezoane consécutive. De exemplu, dans saptamana couleurje de la Milano colectia Tom Ford a fost prezentata de modele cu astfel de coafuri stilate. Tunsorile si tehnicile de vopsire ALE parului 2018 sunt coafuri ultra-Elegante, de Care fiecare domnisoara se va indragosti. Acestea vor improspata instanteu imaginea si va vor face sa Simtiti celui si féminin. Nu intamplator se spune ca Daca vrei o schimbare, atunci trebuie sa incepi cu coafura pe care o ai.

Deci, daca vorbim despre tehnicile de vopsire a parului, atunci balayage, ombre si bronding sunt PE primul loc. la Moda este vopsirea Creativa a parului intr-o culoare Roz deschisa, argintie, cu un efect holografic. CEA mai sollicitata este vopsirea in nuanta fermecatoare de Platina. Tunsorile în Trepte se potrivesc și părul creț. În plus, treptele oferă personalitate coafurii. Atenție însă șuvițele să nu fie mai scurte de Decker bărbiei. Sau, Dacă ai Curaj, încearcă suvițe și mai scurte, după modelul coafurii lui Beyonce. Vezi în Galeria Foto cele mai bune tunsori la modĂ pentru părul creț. Faţa ovală-Lungimea feţei este Cât lăţimea feţei plus jumătate. Este considerată forma ideală. Cliquez sur aici pentru a vedea 10 tunsori pentru faţa ovală.

Faţa rotundă-forma feţei Tale este aproximativ la fel de Lungă PE Cât este şi de lată. Ai avantajul de a părea tot timpul mai tânara decat Eşti. Cliquez sur aici pentru a vedea 10 tunsori pentru faţa rotundă. Faţa alungită-arată ca un ovale, Dar lungimea este cu mult mai mare decat lăţimea. Cliquez sur aici pentru a vedea 10 tunsori pentru faţa alungită. Lungimea și volume “scărilor” acestei tunsori depind de structura părului. Cu Cât mai aspru este părul și mai mari sunt buclele, Cu Atât mai expresive trebuie să fie scările. Vopsirea câtorva șuvițe vor Crea un efect impresionant Estetic. Tunsorile moderne se caracterizeaza prin simplitate si Stil Creativ.

Parul bine ingrijit atrage atentia celor DIN Jur. Pentru a fi inarmat in intregime inainte de Noul Sezon, trebuie sa va ganditi in prealabil ce tunsori vor fi la Moda in 2018. Stilistii si coaforii cu renume mondial stiu in Avans care sunt viitoarele tendinte, iar Shutdown a crea o imagine Moderna eleganta, trebuie sa tineti cont de recomandarile profesionistilor.