Blog

Modele usi termopan exterior duble sibiu

Masuratorile golurilor de zid si Transportul marfii este gratuit à Sibiu, montajul se realizeaza contra cost, Garantia produselor este de 24 Luni de la Data montajului/livrarii. Executam la comanda USI: glisante, pliante, duble, de sticla, VIDUS sau pictate cu supralumina. USA renforcer PVC ikaro KF14, 1100×2100 mm stanga disponibilitate: produs in STOC; Livrare: 1-3 zile prin curier USA… USA PVC ikaro KT003 Dimensiune: 1000x2000mm sau 1100x2100mm Feronerie: inchidere 5 puncte profil: 70 mm Alb, 5… Placa de inchidere la usile de Exterior este ajustabila, pentru a asigura o reglare Optima a usii, are un sistem silentios de inchidere. Cu noi aveti continuitatea produselor, INCAT si peste ani gasiti produsul pe care il cumparati astazi. Oriunde ai ajunge, TI se deschid USI. Se inchid dupa tine. Sunt acolo si Raman mult timp dupa ce Pleci. Prezenta Lor e discreta, Dar esentiala. . Usile de Exterior sunt moderne, fabriquer in functie de ASA fiecaruia, sporind gradul de siguranta.

Suprafata usilor de Exterior este finisata cu vopsele ecologice si rezistente la extérieur. Sunt dotate cu sistem de inchidere multi-punct si incuietori dependente. . Va ofera o Gama diversificata de USI de intérieur si Exterior pentru apartament sau Casa pentru ca USA este o adevarata oglinda a casei, o cale de comunicare intre incaperi, ce imbina siguranta, Armonia, Cu stilul si calitatea. Ușile de Exterior sunt destinate pentru case, cladiri de birouri, spatii comerciale si sunt fabriquer din lemn, aluminiu, PVC, métal. Acestea sunt convingatoare datorita designului clasic: blatul usii cu o forma estetica, DIN Otel, coplanaire PE Interior si la extérieur cu Rama canatului montata PE Interior, are pur si simplu un aspect placut. In fiecare Luna DIN an venim in sprijinul DVS. Cu oferte (vizitati-ne dans le magazine pentru a priétés de oferta lunii).

In prezent comercializeaza USI de Interior, USI profesionale, USI de renforcer si USI de GARAJ. O Gama foarte Larga de produse, Care acopera aproape en intregime cererea dumneavoastra. Compania Noastra se Bucura de aprecierea Unanima a clientilor nostri actuali, datorita produselor oferite, precum si serviciilor de înaltă clasa. Suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre, trebuie doar sa ne contactati, iar de restul ne ocupam Noi..